El nostre equip compta amb dècades d’experiència en M&A i PrivateEquity a través de 3i, Aurica, Phi Industrial, Sherpa Capital, així com en Indústria i Banca Comercial a través de Banco Atlántico, Banc Sabadell i Lloyds Bank.

Comptar amb l’equip adequat és clau per garantir una bona gestió de les necessitats financeres dels nostres clients i poder oferir-los un servei basat en la confiança i l’excel·lència, generant relacions per tota la vida.

00 03 2017CorporateshootMr.Vidosa 3

Partner // 

 • Més de 30 anys d’experiència en direcció de Banca Comercial d’empreses a Banco Atlántico i Banc Sabadell.

  Coneixement complert de tots els aspectes de Banca Comercial i àmplia experiència en processos de finançament sindicat, gestió de risc i operacions internacionals amb divises i altres actius financers. Excel·lent xarxa de contactes en tots els principals bancs d’Espanya.

  carles.vidosa@argoscapital.es

00 03 2017 Corporate shoot Official Ken

Partner // 

 • MBA per IESE amb més de 30 anys d’experiència en Banca Internacional, PrivateEquity i M&A a Lloyds Bank, 3i i Banc Sabadell. Fundador       del primer PledgeFund a España, ha treballat al Regne Unit, Brasil, Alemanya i España. Ha gestionat inversions en diversos sectors incloent supermercats, serveis funeraris, botigues de joguines, marcatge industrial, enginyeria i circuits impresos.

  ken.douglas@argoscapital.es

00 03 2017 Corporate shoot Official Eduard

Partner //

 • Professor Associat d’Economia a la Universitat Pompeu Fabra, amb més de 5 anys d’experiència en M&A. S’especialitza en situacions de reestructuració operativa i financera al sector energètic, transport, agrícola i de materials de construcció. Actualment és Director de Reestructuració en una de les empreses client d’Argos Capital Partners.

   

  eduard.llaguno@argoscapital.es

00 03 2017CorporateshootJorgecrop

Partner //

 • Executiu Internacional amb més de 20 anys d’experiència al sector industrial en països com Espanya, França, Regne Unit, Estats Units, Portugal i Brasil. S’especialitza en el sector automobilístic, equipament elèctric, distribució de hardware, equips de calefacció, tèxtil, emmagatzematge energètic, paperer i d’embalatge

   

  jorge.beschinsky@argoscapital.es